Onze bouwpakketten

Deze set is ideaal voor de jonge bouwer met verbeelding. Hiermee kan ons kind doen, ervaren en groeien. Een ideale opstap voor meer en nog groter…

– Stokken, planken, basis schijven
– Metalen bindingen
– Medium kist

Iets groter, iets uitdagender en veel meer mogelijkheden. Hiermee kan de avonturier vele uitdagingen aan. Geen lavastroom zal te breed zijn, geen canyon te diep. 

– Langere stokken en planken
– Basis- en gevorderde schijven 
– SPOK BOX

 

De eerste uitbreiding op SPOK of BLOX. Volledig compatibel met de andere sets. Hiermee maak je een opbergdoos, zeepkist, helikopter of het krijtbord kan dienen als skateboard. 

– 5 modulaire platen
– 1 krijtbord
– Past op SPOK en BLOX

BLOX (nieuw)

Deze blokken en stokken zijn geschikt voor elk bouwwerk. Het is robuust, eenvoudig en vraagt weinig uitleg. Ideaal voor de kleinste bouwers onder ons. Torens, huisjes, jenga, domino, chain reaction… Uren bouwplezier met onze blokken!

– 85 stuks

Deze blokken en stokken zijn geschikt voor elk bouwwerk. Het is robuust, eenvoudig en vraagt weinig uitleg. Ideaal voor de kleinste bouwers onder ons. Met deze hoeveelheid bouwen de kids geen torens en huisjes, maar giga kastelen en burchten!

– 170 Stuks

Deze blokken en stokken zijn geschikt voor elk bouwwerk. Robuust, eenvoudig en vraagt weinig uitleg. Ideaal voor de kleinste bouwers onder ons. Met deze hoeveelheid is praktisch alles mogelijk! Het kampioenschap domino kan binnenkort bij jou doorgaan. 

– 300 stuks

De set voor de fijne motoriek. Met deze set kunnen kinderen sleutelen aan hun volgende uitvinding zoals de echte stielmannen. De set omvat metalen platen, bouten, moeren, vlindermoeren, gereedschap en meer.

– Metalen platen
– Bouten, moeren, vlindermoeren en… 
– Allerlei gereedschap

De Creatool schatkist. Met deze oerdegelijke kist spelen de kinderen urenlang. De kist omvat ofwel de BLOX ofwel de SPOK. Met de handige paaltjes kan je de speelzone afbakenen en de MOBI ombouwen tot tafel.