Activiteiten met Creatool

Onderwijs

Start To Creatool

Start To Creatool

Een vorming op maat van leerkrachten, begeleiders en animators. We laten jou kennismaken met de educatieve mogelijkheden van Creatool. In deze training geven we enkele basisprincipes, theorie en wat inspiratiebronnen mee zodat je zelf aan de slag kan als Creatool expert. Met of zonder kids, aan jou de keuze!

– max 30p 
– 3 demo sets

Events

Start To MOBI

Een workshop voor de leerlingen. We leren de eerste klas verantwoord de MOBI gebruiken. Met de sleutel de MOBI openen, verantwoord spelen, opruimen en overdekt opbergen.

STEM Zeepkarrenrace

Op uw plaatsen, klaar, start! Van een helling donderen met uw eigen constructies. Hoe verder en hoe sneller, hoe beter! Voor elke snelheidsduivel beschikbaar. Meer info of wil je reserveren? Dat kan voor €8/lln of neem contact op.

– Een helling 
– Meerdere demosets 
– Bouwen, racen en tunen

DIY Zeepkarrenrace

Zet je klaar op pole position… 3,2,1 START! Donder van onze helling en race als eerste over de streep. Bouw je eigen levensgrote zeepkar. Racen, tunen en verbeteren van jouw zeepkist kan in de pitstop. Bij ons is iedereen, van alle leeftijden welkom!

Reserveer via huisalma.be

Indien je vragen hebt over één of meerdere Creatool activiteiten kan je contact opnemen. Alle gegevens kan je terugvinden op onze contact pagina.