Activiteiten met Creatool

Onderwijs

BLOX CREA BOM

Crea BOM

We komen met een CREA BOM (Bedenk Ontwerp Maak activiteit) en al onze bouwpakketten op jouw school langs. We gaan creatief en onderzoekend aan de slag met de kids. Een uitstekend STEM programma in een ludiek en uitdagend jasje. 

– Veeeeeel bouwpakketten
– Alle leerlingen op 1 dag
– STEM 

Start To Creatool

Start To Creatool

Een vorming op maat van leerkrachten, begeleiders en animators. We laten jou kennismaken met de educatieve mogelijkheden van Creatool. In deze training geven we enkele basisprincipes, theorie en wat inspiratiebronnen mee zodat je zelf aan de slag kan als Creatool expert. Met of zonder kids, aan jou de keuze!

– max 30p 
– 3 demo sets

STEM NORI

STEM

Een vorming waarbij we leerkrachten en/of leerlingen stemgewijs aan de slag laten gaan met creatool. Het is de gedachte, de ervaring en de inspiratie die telt. Na deze sessie kan je STEM gewijs aan de slag want jij bent de onderWIJZER die in de juiste richting wijst.

– Max 30p 
– 3 demo sets

CREActiviteiten en Events

Team Building

TeamBuilden

Een ras echte TEAMbuilding maar dan nog meer bouwen en ontdekken dan doorgaans het geval. Wie is de grote uitvinder, de supervisor of de noeste werker? Ontdek het binnenkort zelf op jouw teambuilding met Creatool.

– Max 60p
– 6 Demosets
– Een leerrijke ervaring

 

Creatool Zeepkarren

Zeepkarren

Op uw plaatsen, klaar, start! Van een helling donderen met uw eigen constructies. Hoe verder en hoe sneller, hoe beter! Voor elke snelheidsduivel beschikbaar. Voor meer info? Ga naar Huisalma.

– Een helling 
– Meerdere demosets 
– Bouwen, racen en tunen

Creatool Drum

Music Maestro

Bedenk, maak en bespeel jouw eigen muziek instrument. Slag-, snaar- en blaasinstrumenten? We sprokkelen enkele bandleden bij elkaar en jammen maar.

– Een dirigent
– Meerdere demosets
– 1 2 3 4

Indien je vragen hebt over één of meerdere Creatool activiteiten kan je contact opnemen. Alle gegevens kan je terugvinden op onze contact pagina.